40-jarig jubileumfeest

door RTV Meppel 18 november 2020

Zaterdagavond onderging de binnenbak van Manege Oosterboer een ware metamorfose. De plaats waar normaal de ruiters paard of pony rijden riep ’s avonds geen sfeer op van een paardensportlocatie maar van een smaakvol ingerichte evenementenhal. Vooraf aan de feestavond werden de sponsors apart verwelkomd en ze werden extra verwend met koffie. Beneden in de grote hal verwonderden de binnenkomende gasten zich over de prachtig versierde feesthal. Kosten noch moeite waren gespaard om het gezellig te maken inclusief zit- en staanplaatsen en een gezellige verlichting. Een discotheek bracht een allround repertoire en de stemming was goed. Langs de wanden van de hal waren vele oude foto’s opgehangen van de ponyclub zodat menig bezoeker zich probeerde terug te vinden op de foto’s. Na de opening door voorzitter Dennis Visser ontmoetten vele oud-ruiters elkaar en kwamen de herinneringen weer boven van de laatste 40 jaar. Door het avondgebeuren waren niet alle jeugdige ruiters aanwezig maar lagen al lekker onder wol. Vele ruiters van de afgelopen 40 jaar zagen elkaar weer en de verhalen van vroeger waren niet van de lucht. Meer foto’s www.meppel.nl

Foto Ebel Zandstra