lessen

Lessen bij Ponyclub Meppel

Meld je nu aan

Wil je nog beter leren rijden? Heb je een eigen pony? En vind je het bovenal leuk om bij een gezellige
vereniging te horen? Meld je dan nu aan!

Ook als je alleen wedstrijden wilt rijden ben je bij ons van harte welkom. MELD JE AAN BIJ ONZE VERENIGING

Waar?

Wij maken gebruik van de accommodatie van Manege Oosterboer. Zij hebben een prachtige grote All Weather buitenbak, een binnenbak en een gezellige kantine.

manege-Oosterboer-CT-01-rijbak_Ponyclub-Meppel

Wanneer?

Onze lessen zijn elke woensdag van 16:30 tot 17:30 en van 17:30 tot 18:30. De ene week dressuur- en de andere week springles.

Wat kost het?

Onze contributie bedraagt € 100,- per half jaar. Voor dit bedrag kun je deelnemen aan 4 lessen (2x dressuur en 2x springen) per maand en onze leuke activiteiten. Dit bedrag is exclusief KNHS-kosten. Hoef je geen lessen, maar wil je wel graag lid worden van onze mooie club en deelnemen aan onze activiteiten? Dat kan. Dan bedraagt de contributie € 50,- per jaar (eveneens excl. KNHS-kosten) Alleen een lidmaatschap kan ook. Dan bedraagt de contributie € 25,- per jaar (excl. KNHS-kosten).

Onze instructeurs

Onze lessen worden verzorgd door gekwalificeerde instructeurs. Dat zijn Gemma van den Akker voor dressuur en Menno Waninge voor de springles. Zij geven om en om les. Veiligheid en plezier van uw kind en pony staat altijd voorop! Goed materiaal blijft uw eigen verantwoordelijkheid

Gemma van den Akker (dressuur)

instructeur-2020-Menno-Waninge-CT-01_Ponyclub-Meppel

Menno Waninge (springen)