Bestuur en leden Ponyclub Meppel

Over Ponyclub Meppel

Onze ponyclub is opgericht op 2 april 1979 door Greta Robaard, Lefert Wittink en Hilbert Brals.  Wij geven dus al ruim 40 jaar rijplezier aan vele kinderen en pony’s. Wij zijn een gemoedelijke en gezellige vereniging, niet alleen voor ruiters, maar voor het hele gezin.

Wij organiseren jaarlijks leuke evenementen zoals een zomerbarbecue, een clubdag, een bosrit en één of meer (outdoor) wedstrijden

groep-1979-eerste-ponyclub-CT05-Robaard_Ponyclub-Meppel

De eerste ponyclub in 1979 (bij de familie Robaard)

De leden van ponyclub Meppel

Alina Borst

Pony: Mebo's Maan (Cat. E)

Alina

Alina is eind 2019 lid geworden van onze ponyclub. Haar familie ging haar al voor. Ze is gestart met pony Jessica, maar deze was inmiddels te klein voor haar, en Alina is nu helemaal gelukkig met haar E-pony Maan. Alina is een zachtaardige en rustige ruiter, en samen met Maan heeft ze al enkele dressuur wedstrijden gedaan, maar gaat het liefst op springconcours met Opa Henk.

Marieke Bouwknegt

Pony: Dylano Me (Cat. E)

Marieke

Marieke is lid sinds 2021 met haar pony Dylano. Haar familie is geen onbekende van de Ponyclub, zo is ook  haar nichtje Caro-Lize, lid van de Ponyclub. Marieke is vooral gek op springen en ze is lekker zowel dressuur als springen aan het trainen, zodat ze samen veel op concours kunnen.

Juul Gebben

Pony: Sylvester (Cat. D)

Juul Gebben

Juul is lid sinds 2019. Zij heeft vele successen behaald op haar prachtige C-pony Wesley, zowel met springen als dressuur. Ze waren in 2019 voor beide disciplines geselecteerd voor de Drentse Kampioenschappen. Helaas groeide Wesley niet mee met Juul dus was het tijd voor een grotere pony.  Juul is ontzettend blij met haar pony Sylvester. Sylvester heeft al van alles gedaan en samen gaan ze lekker veel op concours, zowel dressuur als springen.

Gallyon Harms

Pony: Zandor (Cat. D)

Gallyon Harms

Gallyon is lid sinds mei 2021 en is niet lessend lid, Ze doet gezellig mee met de activiteiten die de Ponyclub organiseert en gaat graag op dressuur en springwedstrijd en heeft inmiddels al wat mooie punten behaald.

Kim de Jonge

Pony: Havi (cat. E)

KIM2

Kim is begonnen bij de Ponyclub met haar temperamentvolle pony Schopin. Helaas kreeg ze een groeispurt en werd hij echt te klein. Inmiddels is ze helemaal blij met haar nieuwe pony Havi. Havi is een jonge pony en moet nog veel leren, maar samen gaan ze dit avontuur aan, zodat ze in de toekomst lekker op wedstrijd kunnen.

Meike Jonkeren

Pony: Brownie-Valeur (Cat. D)

lid-2020-Meike-Jonkeren-pony-Brownie-CT-02_PonyClub-Meppel

Meike is lid sinds 2020. In haar familie zitten meerdere oud-leden van onze ponyclub. Meike is de trotse eigenaar van Brownie. Een echte merrie met een sterke eigen wil dus Meike heeft er haar handen vol aan. Sind deze zomer is Meike ook helemaal blij met haar 2e pony Valeur, die natuurlijk bekend is bij ons op stal en al heel veel meisjes gelukkig heeft gemaakt. En nog een leuk weetje: Valeur en Brownie zijn dikke vrienden en staan graag samen in de wei.

Feline Kamans

Pony: Valeur (cat. D)

feline

Feline is lid sinds 2021 en rijdt op de Valeur. Valeur is geen onbekende op stal en heeft al veel meiden blij gemaakt. Valeur en Feline vinden alles leuk om samen te doen en gaan graag op springwedstrijd

Rosemarijn Kleijer

Pony: Maro (cat. C)

Rosemarijn is lid sinds 2019 en is begonnen met haar pony Mickey.
Mickey werd helaas te klein en heeft een nieuw baasje gevonden. Rosemarijn is nu helemaal happy met haar jonge pony Maro. Ze zijn lekker aan het trainen en vinden het leuk om op concours te gaan.

Else-Noor Kodde

Pony: Romeo (cat. D)

Else-Noor Kodde

Else-Noor rijdt op haar lieve pony Romeo. Zij is lid sinds 2020 en haar eerste pony Beauty staat nog wel op stal, maar mag het wat rustiger aan doen. Romeo is gek op springen, maar ook de dressuur zijn zij flink aan het oefenen. Ze hebben al wat dressuur- en springwedstrijden gedaan en gaan steeds beter samen.

Elena Kuiper

Pony: Rogat (cat. B)

Elena

Elena is lid sinds 2021 met haar schattige pony Rogat. Ze zijn gek op samen buitenritjes maken, maar sinds ze lid zijn, leren ze ook een mooie basis voor dressuur en springen en willen ze ook graag samen op concours.

Britt van der Linde

Pony: Avisado (Cat. E)

Britt

Britt is lid sinds 2022. Ze rijdt op haar pony Avisado. Avisado is een pittige pony, die consequent gereden moet worden. Gelukkig weet Britt inmiddels hoe je hem moet aanpakken en worden ze steeds meer een team samen. Ze gaan binnenkort starten met wedstrijden rijden.

Bodil Luichjes

Pony: Dream On (Cat. E)

IMG_4434

Bodil is lid sinds 2019 en reed op lieve Valeur. Eerst als bijrijder, maar daarna ook als lease-pony.  Ze hebben heel wat avonturen samen beleefd, crossen door de waterplassen, buitenritjes door de Oosterboer, ze zijn dikke vrienden. Nu rijdt Bodil haar lieve droompony, met de toepasselijke naam Dream. Ze zijn lekker aan het trainen en inmiddels ook al gestart met wedstrijden !

Nikki Mulder

Pony: Melga (Cat. D)

Nikki Bos

Nikki is lid sinds 2020.  Zij rijdt op Melga, samen met Wasti de oudste pony van onze club. Melga is 21 jaar oud maar kan nog goed meekomen met de rest en ook springen gaat haar nog goed af. Mooi om te zien hoe deze combinatie vooruit gaat. Wie weet gaan we ze in de toekomst tegenkomen op concours?

Aimée Pijl

Pony: Amarant W. (Cat. E)

lid 2017-Aimée-Pijl-pony-Angel-Amarant-W-CT-04-Ruinerwold-10-10-2020

Aimée is sinds 2017. Zij is begonnen op Valeur, eerst als verzorgpony en een jaar later mocht ze hem overnemen van Roos. Tot haar spijt groeiden haar benen onder hem uit. Inmiddels is ze heel blij met haar nieuwe pony Amarant W. die ze de roepnaam Angel heeft gegeven. En ook Valeur krijgt nog dagelijks de nodige aandacht. Aimée houdt zowel van dressuur als van springen en rijdt in beide disciplines op B-niveau.

Roze-Marijn Sloots

Pony: Wasti (Cat. B)

RMw

Roze-Marijn is lid van onze Ponyclub sinds 2019. Zij rijdt op Wasti. Deze pony heeft al heel wat ruiters van ponyclub Meppel veel rijplezier bezorgd. Roze-Marijn is een energieke ruiter, ze is niet bang aangelegd en zij en Wasti, die ook wel van wat pit houdt, zijn erg aan elkaar gewaagd. Een leuke combinatie om naar te kijken.

Jessie Visser

Pony: Isabel (D) Orlando (E)

jessie

Jessie is lid sinds 2019. Jessie is begonnen met haar pony Isabel. Ze heeft veel springwedstrijden met haar gereden, en intussen mag ze het wat rustiger aan doen. Natuurlijk heeft ze het springen niet opgegeven, want Orlando is de nieuwe aanwinst van Jessie, en samen zijn ze al lekker aan het springen en rijden ze wedstrijden.

Caro-Lize Wessels Boer

Pony:Karel (C).Championesse(D)

Carlo Lize

Caro Lize is in 2019 lid geworden van onze ponyclub. Deze onbevreesde dame heeft de genen van haar moeder Jennifer, een oude bekende van onze ponyclub. Samen met haar Pony Karel heeft Caro Lize niveau M met springen bereikt. Deze combinatie is goed op elkaar ingespeeld en Karel blijft ondanks de 2e pony van Caro-Lize (Koetsiershoeve Championesse ) de Koning van stal. Caro-Lize is zonder meer een springruiter maar doet het ook prima in de dressuur.

Jill Westenbrink

Pony: Bobbie (Cat. D)

lid-2019-Jill-Westenbrink-pony-Bobbie-CT01_Ponyclub-Meppel

Jill is ons jongste lid (sinds 2019). Maar als je ouders en opa Jaap en oma Cathy allemaal uit de paardenwereld komen dan hoef je je nergens zorgen over te maken. Deze jonge ruiter is dan ook totaal niet bang en galoppeert het liefst lekker hard en zonder zadel. Sinds haar ouders manege Oosterboer hebben overgenomen gaat Jill gezellig samen met oma op concours. Haar eerste pony Yellow Boy mag het inmiddels rustiger aan doen en Jill rijdt sinds kort op de temperamentvolle Bobbi.

Isabel & Rosalie

Pony: Mollie (cat. E)

Isabel & Rosalie zijn tweelingzussen en lid sinds 2022. Ze rijden samen hun lieve pony Mollie. Mollie zet altijd haar beste beentje voor, en de meiden zijn lekker aan het trainen in zowel dressuur als springen. In de toekomst willen ze graag wedstrijden gaan rijden.

Het bestuur

Het bestuur van Ponyclub Meppel bestaat uit 3 personen:

bestuur-2019-Dennis-Visser-CT-01_Ponyclub-Meppel

Voorzitter:

Dennis Visser

 

 

 

 

bestuur-2018-Margreet-Lanjouw-CT-01_Ponyclub-Meppel

Secretaris:

Margreet Lanjouw

 

 

 

 

EK

Penningmeester:

Ellen van Oost

Wedstrijdsecretariaat

Het wedstrijdsecretariaat van Ponyclub Meppel bestaat uit 1 persoon:

wedstrijdsecretaris-2020-Jennifer-Wessels-Boer-CT-01_Ponyclub-Meppel

Wedstrijdsecretaris:

Jennifer Wessels Boer - Barelds

 

 

 

 

Ponyclub Meppel Hoody

Wil jij ook een eigen Ponyclub Meppel-hoody met op de voorkant je eigen naam? Stuur dan een mailtje naar info@ponyclubmeppel.nl met je naam, adres, telefoonnummer en de gewenste maat.

Alleen verkrijgbaar in de kleur rood in de volgende maten:

Kinderen:

5-6 jaar

7-8 jaar

9-11 jaar

12-13 jaar

14-15 jaar

Volwassenen:

S, M, L en XL

Prijs: € 39,50  (ben je aangemeld als Vriend van ponyclub Meppel dan betaal je slechts € 32,50) EXCLUSIEF Verzendkosten

actie-2021-Hoody-CT02_Ponyclub-Meppel