Clubkampioenen

Op 12-1-2020 hadden we onze jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst in de gezellige kantine van manege Oosterboer. Het regende prijzen en bekers deze middag want we hebben niet alleen de clubkampioenen van 2019 bekend gemaakt maar ook van 2018. Na enig zoeken was het bestuur er in geslaagd om alle wisselbekers weer boven water te krijgen waarin de nieuwe kampioenen al gegraveerd stonden. Na de prijsuitreiking werden de pony’s van stal gehaald om het succes mee te vieren terwijl de ouders nog even nagenoten met een hapje en een drankje.

Clubkampioenen 2018:

Dressuur DE:

 1. Roos Sips met Valero
 2. Aimée Pijl met Valeur
 3. Tess Wanningen met Tico

Springen ABC:

 1. Roos Koning met Jessica

Springen DE:

 1. Tess Wanningen en Tico
 2. Roos Sips en Valero

Clubkampioenen 2019:

Dressuur ABC:

 1. Juul Gebben met Wesley

Dressuur DE:

 1. Roos Sips met Valero
 2. Aimée Pijl met Valeur
 3. Jessie Visser met Isabel

Springen ABC:

 1. Caro Lize Wessels Boer met Vasco’s Arendo
 2. Caro Lize Wessels Boer met Karel
 3. Roos Koning met Jessica